Kémfotókon az álcázott Kia Sportage, már nem kell sokat várni rá

A jelentések szerint már csak pár hét múlva jön a bemutató, mégis teljes álcában a Kia crossovere

Kívülről már minden késznek tűnik, ám a lemezek alatt még biztosan van simítani való, hiszen tesztelés közben kapták el az új Sportage egy prototípusát a kémfotósok Németországban.

Ezek a fotók a Nürburgring mellett készültek, ráadásul ez ugyanaz a prototípus, amit nemrég a pályán is elküldtek pár körre. Most a közúti viszonyokhoz alkalmazkodva valamivel finomabban hajtották a Kiát, valószínűleg a mérnökök is sejtik, hogy ez lesz a jellemzőbb felhasználási módja a crossovernek.
Hirdetés
Annyi már biztos, hogy az új Sportage-nek műszakilag rengeteg közös megoldása lesz a jelenlegi Hyundai Tucsonnal (lásd tesztjét itt), és a modell nemzetközi jelenléte miatt még a szokásosnál is több hajtáslánccal fogják árulni. Biztosan lesz benzines, dízel, hibrid és konnektoros hibrid változat is, a kérdés csak az, hogy hazánkba melyek jutnak majd el (vélhetően mind!). Az elkövetkező hetekben bizonyára többet is megtudunk majd, a jelentések szerint ugyanis legfeljebb másfél hónap és bemutatásra éretté válik a típus. Ha még előtte kiderül, hogy mi van a matricázás - vagy épp egyenesen a lemezek - alatt, akkor úgyis visszatérünk még a témára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?