Kémfotón az új Opel Corsa OPC

Kikacsint: Opel Corsa OPC köntösben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig csak nem hivatalos látványterven láthattuk, most egy parkolóban fotózták le. A bemutató egy hónap múlva esedékes.

Egy görög blogról származik az a két rossz minőségű fotó, amin állítólag az Corsa OPC látszik. Állítólag egy német parkolóban kapták lencsevégre. Bár a kép minősége alapján, sok lencse nem lehetett ott, inkább egy átlagos mobiltelefon fényképezője.
Az OPC Corsa a magyar viruáltunert, X-Tomit is rajzolásra késztette. Ha ez a kék autó lesz a végleges változat, akkor a látványtervhez képest több különbség is adódik.
Hirdetés

A kék autón nincs rajta a legújabb Corsák bajsza a hűtőmaszkon, a lökhárító viszont kapott egy ezüstös betétet. A legérdekesebb, hogy ha jól látszik a fotón, akkor a motorháztető elejére vágtak egy külön szellőzőt az OPC turbómotorjának fokozott levegőigénye miatt. Kapott az OPC szép felniket és biztos egyéb csecsebecséket is, ezekről majd a kevesebb, mint egy hónap múlva esedékes Párizsi Autószalon után fogunk tudni írni, vagy ha addig közzétesznek jobb fotókat, akkor előbb is. A Corsa OPC-ben lesz egy kis hazai is, az 1.6-os SIDI turbómotor 200 lóerős változata hajthatja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?