Kéne egy M2 kabrió? Van, aki csinál neked!

Gyárilag nincs, mégis vehetsz M2 kabriót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak fogják a flexet és lekapják az M2 tetejét, a Lightweight műhelye pont fordítva csinálja. M2 nem lesz gyárilag, szerencsére van más megoldás.


Hiányt éreztél a BMW kínálatában? Ha téged is bánt, hogy nincs a legjátékosabb M-es BMW-ből kabrió, mostantól ne légy szomorú, ugyanis van! Bár eleinte volt szó róla, hogy elkészül majd az M2 kabrió, végül ezt elvetették és inkább azon dolgoztak, hogy legyen még erősebb és jobb az M2, így hát elkészült a Competition. A nyitott M2-zés élményét a Lightweight Performance műhelye adja meg azoknak, akik arra vágynak, és mielőtt azt hinnénk, hogy egyszerűen lecsapják egy M2 tetejét, ennél azért nagyobb műveletről van szó.
Hirdetés

Hogy minden klappoljon a tetőszerkezettel, ahhoz inkább nem is nyúlnak, a kiindulási alap ugyanis egy sima kabrió 2-es. Ez alá pakolják be az M2 hajtását, tengelyekkel, váltóval és persze motorral együtt. A karosszériát is hozzáigazítják, így minden idom pont olyan, mint a gyárból érkező M2-őn, persze itt egy kis tuning is felpattant rá, nagyobb felnikkel. Azért az N55-ös sorhatost sem hagyták meg gyárinak, 428 lóerőre piszkálták fel, amivel erősebb lett, mint a Competition. Persze az utastérben is átépítik, amit át kell, így teljesen olyan, mintha gyári lenne, vélhetően lehet kérni látványos tuning nélkül is, akkor aztán nem mondja meg senki, hogy ilyen nem létezett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?