Kenyában nyúzzák már az új Defendert

Az új Land Rover Defender prototípusai kenyai állatvédőknek segítenek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Land Rover Defender utolsó példánya több mint két éve készült el, az új pedig csak most jön. Viszont már saját terepén bizonyít, Kenyában, mostoha körülmények között.

Hamarosan eljön az idő, amikor megismerjük az új Land Rover Defendert. A klasszikus brit terepjáró világszerte ismert, a legzordabb körülmények között bizonyított már, évtizedeken keresztül szolgált és szolgálnak még most is. Utódja sem lehet puhányabb, bár azt már most láthatjuk, hogy a klasszikus modell munkagépszerű jellegét alaposan elhagyták. Inkább a márkára most jellemző luxus felé mozdult a modell, ám nem felejtették el, mire lesz használva az új Defender, és erre edzik az autót már most, méghozzá Kenyában.
Hirdetés
A Borana rezervátumban mozognak jelenleg az új, még erősen álcázott Defenderekkel. A Tusk Trust mozgalom vadőröket, kutatókat, állatorvosokat szállítanak a prototípusokkal a zord vidéken, ahol szinte minden lehetséges talajjal találkoznak, és olyan helyekre kell eljuttatniuk a rezervátum dolgozóit, ahol vagy soha nem jártak még autóval, vagy korábban is csak Defender kaliberű terepjáróval jutottak el. Az álcázott autókon jól látható, hogy ötajtósak, egyelőre nem tudni, lesz-e klasszikus háromajtós belőlük. Terepre és mély vízre felkészített autókról van szó, utóbbi érdekében szívócső is került rájuk, melyet érdekes módon a bal oldalon vezettek fel az A-oszlop mellett. Az új Defender leleplezésére már csak heteket kell várnunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.06.08. at 08:10
    Permalink

    Terepre nem kell luxus… Ez csak nyálaskodásra való😁 Munkásruhában, sárosbakancsal beleülni, olajat eresztő sthil-fűrészt csomagtartóba tenni ez arra nem való… /magyarán megmondva egy semmitérő sz.r méregdrán… 😀😀😀/

Vélemény, hozzászólás?