Keressen célirányosan!

Új kereső a használtautó.hu-n

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Határozott, részletekbe menően konkrét elképzelései vannak leendő használt járművével kapcsolatban? Ennek most örülni fog!

Leülünk a számítógép elé, és elkezdjük böngészni a hirdetéseket. Beállítjuk a kívánt gyártmányt, a modellt, a típust, ráadásként még megadunk egy-két viszonyítási pontot, és jó esetben százasával sorakoznak előttünk a hirdetések – ideális állapot. Valami azonban mégsem stimmel. Hiába a célirányos szűrés, mivel a járművek felszereltsége különböző, tucatnyi olyan ajánlatba botlunk, amelyeket meg sem néznénk, ha előre ismernénk a pontos tartalmat. Magyarország piacvezető portálján, a használtautó.hu[/url] oldalon mostantól új időszámítás kezdődik, köszönhetően a legújabb technikai fejlesztésnek: bemutatkozik a legagyafúrtabb összetett kereső, amely szinte nem ismer lehetetlent! Olyannyira nem, hogy a személyautókon kívül mostantól a motorkerékpárok, a kis- és haszonjárművek, az autóbuszok, vagy a lakókocsik keresése is teljes mértékben a felmerülő igényekhez igazítható – ilyen lehetőséget máshol nem találnak az érdeklődők.

A használtautó.hu megtalálta a módját, hogy piacvezető szolgáltatóhoz méltóan segítse a vásárlókat. Az új összetett keresőnk minden eddiginél részletesebb szűrésre alkalmas, illetve önmagában is használható, ha az ajánlatok között van számunkra megfelelő pont.


Tételezzük fel, szerelmünk az Alfa 156, vásárlást tervezünk, de 168 darab kocsi szerepel egyszerre az adatbázisban, és az alapvető paramétereken kívül (motor, váltó, évjárat, stb.) vannak speciális igényeink. Olyat szeretnénk, ami bőrüléses, középső kartámaszos, amiben nem fém, hanem fa a dekoráció, ám a legfontosabb, hogy ne legyen tolótető, mert terjed a rémhír, hogy a szigetelésnél hajlamos a beázásra, és vagyonba kerül a tetőkárpit cseréje. Hogy találunk ilyen autót? A használtautó.hu[/url] adatbázisában a lehető legegyszerűbben, csak ki kell választani a megfelelő szűrőpontokat, és ezek aktiválása után azok a hirdetések lesznek láthatók, amelyekben kizárólag a számunkra megfelelő Alfák vannak. Más oldalról is közelíthetünk. Tételezzük fel, X összeggel rendelkezünk, viszont nincs márkával, típussal kapcsolatos határozott elképzelésünk, csak az tudjuk, mire van szükségünk, illetve mi az, amit semmiképpen sem szeretnénk – ilyen esetben ugyancsak akkor járunk a legjobban, ha a használtautó.hu[/url] oldalain keresünk. A tologatható gombot mozgatva egy mozdulattal, egyszerűen kijelölhető, mihez ragaszkodunk, és mi az, ami kizáró okot jelent a szűrés során, így a jövőben nem szükséges felesleges órákat a számítógép előtt ülve, számunkra érdektelen hirdetések olvasásával eltölteni.
Új részletes keresőnk központi eleme a világhálón először a használtautó.hu-n látható, tologatható gomb, amely programozóink saját ötlete alapján valósult meg. A használatával kapcsolatban az egyszerűség és a kényelem volt az elsődleges a fejlesztés során, így a gomb a megfelelő irányba tetszés szerint kattintható, tologatható, sőt, aki megrögzött híve a korábbi kijelölős módszernek, a szövegre klikkelve is működtetheti a funkciókat. A választási (szűrési) lehetőségeket biztosító szempontokat négy csoportba gyűjtöttük (műszaki felszereltség, kényelmi felszereltség, biztonsági felszereltség, egyéb), természetesen az adott járműkategóriához igazítva a részleteket, így nem fordulhat elő, hogy olyan nyerges vontatóra keresünk rá, amely motorkerékpárra való oldaltáskákkal és lakókocsiba szánt mosdófülkével rendelkezik. Ugyancsak a használtautó.hu oldal egyedi jellemzője a korábbról már ismert legördülő ablak, amelyből akár több dolgot lehet egyszerre választani, de fejlesztőink most ezt is szebbé, könnyebben kezelhetővé varázsolták.

Az érdeklődők szíves figyelmébe ajánljuk, hogy szolgáltatásunkat széleskörűen kibővítettük, és a személyautókon kívül a használtautó.hu[/url] részletes keresője nagymértékben segíti a motorkerékpár, a furgon, a teherautó, az autóbusz, de még a lakókocsi keresők dolgát is, mert saját fejlesztésünket ezekre a szempontokra szintén optimalizáltuk. Legyen a motoron középsztender, oldaltáska, de nincs szükség hátsó dobozra? Az Ön igényei számunkra a legfontosabbak, és néhány kattintás után csak olyan motorkerékpárokat ajánlunk, amely megfelel az elvárásainak. Forgatható üléseket, gardróbszekrényt szeretne lakókocsijába? Kizárólag olyan autóbuszt keres, amely italautomatával és ülésekbe szerelt monitorokkal kényezteti utasait? Leendő kamionja ne legyen hálófülkés, de légrugós vezetőüléssel rendelkezzen? Furgonjába felesleges az automataváltó, de a hátramenet nehézségeit tolatóradarral szeretné könnyíteni? Ez csak néhány lehetőség a felmerülő több száz közül, próbálja ki[/url] most a használtautó.hu[/url] legújabb szolgáltatását!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?