Késnek az elektromos Mustangok. Baj van velük?

E-mailben értesítették a Mach-E megrendelőket, hogy nem kapják meg időben az autót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csúszik az elektromos Mustangok átadása, a Ford pedig meglehetősen szűkszavúan kommentálta a történteket, amik miatt akár másfél hónapos csúszás is előfordulhat.

"A lehető legnagyobb elégedettség érdekében további időre van szükség, mire kiszállítanánk az autóját." Ez az üzenet várta az e-mail fiókjukban azokat a Ford ügyfeleket, akik Mach-E-t rendeltek. Ez egészen egyértelműen azt jelenti, hogy nem fogják megkapni időben az új autójukat, mert valami történt. A Ford egyik szóvivője az Electreknek adott interjút az üggyel kapcsolatban, amiben annyit említ, hogy a legyártott autók megfelelő minősége érdekében több száz Mach-E-t vizsgálnak át a gyártósori átvizsgáláson túl. Konkrétan nem említik, hogy probléma lenne valamelyik alkatrésszel, vagy az elektromos Fordok összeszerelésével, ugyanakkor az elmúlt időszakban más modell esetén is esett szó hiányosságról gyártás közben. A Ford szerint a késés egy, legfeljebb másfél hónapot jelent az ügyfelek számára, nem számítva bele a világjárvány okozta szállítási nehézségeket. A Detroit Free Press szerint a késleltetett szállítás elérheti a két hónapos csúszást is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?