Kész a hosszított Volkswagen Tiguan

Leplezetlenül a Volkswagen Tiguan hosszú változata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csak jövőre kerül gyártásba, az USA-ban mégis álca nélkül poroszkált a Volkswagen Tiguan hosszú tengelytávú kivitele. Hét üléssel is készül majd.

Éppen a közelmúltban mosolyogtuk meg a frissülő Porsche GT3 álcázását, illetve hogy már a Techart tuningcég is alkalmazza ezt a módszert újdonságánál, erre itt a csak jövőre érkező hosszú Tiguan teljesen pőrén. Külön érdekes, hogy a GT3 és a Tiguan ráadásul ugyanazon konszern szárnyai alatt cseperedik, igaz, eltérő kontinenseken. A Volkswagen hosszú tengelytávú SUV-ja ugyanis Mexikóban kerül majd gyártásba jövőre, és állítólag onnan jut el a világ minden részére.
Hirdetés
Kérdéses, hogy egyáltalán Európába, illetve hazánkba jön-e az akár hét üléssel is készülő típus. Mindenesetre, ahol forgalmazzák, ott az 1,4 literes TSI benzinmotor 125 és 150 lóerős változata, vagy a 2.0 TSI 180 lóerős kivitele kerülhet bele, illetve a 2.0 TDI dízel 115, 150 vagy 190 lóerővel. Ezekhez hatfokozatú manuális, illetve hat- vagy hétfokozatú DSG váltó csatlakozhat, felárért összkerékhajtás is kérhető elsőkerék-hajtás helyett. Majd valamikor jövőre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?