Készül az Audi A3 frissítése, most a Limousine-t kapták le

Talán még meg sem szoktuk a mostanit, de már jön az Audi A3 ráncfelvarrása

Hamarosan 3 éves lesz az aktuális Audi A3, így aztán nem meglepő, hogy a gyáriak már a frissítésén dolgoznak, ezúttal a négyajtós Limousine került a fotósok szeme elé.

Forgatókönyv-szerint halad az Audi A3 modellciklusa, a 2020-ban megismert aktuális generáció (aminek tesztjét itt találod) jövőre már 3 éves lesz, azaz várható a frissítése. Míg a korábbi generáció szedánja hazánkban, az Audi győri gyárában készült, és hazai termékként rendőrautóként is szép számmal szolgálatba állt, ebből jóval kevesebbet látni a magyar utakon. Németországban gyakoribb jelenség, az Automedia kémfotósai az álcázott példányt is ott kapták lencsevégre.
Hirdetés
Az ingolstadti rendszámot viselő négyajtós az álcázás szerint a szokásos minimális frissítéseket kapja majd, leginkább a lökhárítók változása várható. A motorpaletta frissítéséről nincsenek egyelőre információk, a 2027-ben érkező teljesen új nemzedék azonban az új moduláris padlón már teljesen elektromos hajtást is ígér. Természetesen nem csak a négyajtós, a többi A3-as frissítése is várható jövő évben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?