Készül egy új kabrió Tesla, olyan, amilyenre vártunk

Az Ares Design építi meg azt a nyitható tetős Teslát, amit már rég kellett volna

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nincs túl sok választása annak, aki kabrió villanyautóra vágyik, ám ez most változhat. Az Ares Design készül valamivel, amit minden Tesla-rajongónak látnia kell.


Mit tehet az, aki elektromos hajtású kabriót venne? A kínálat rendkívül szűk, legalábbis egyelőre, ugyanis a smart EQ fortwo kabrió mellett a Citroën E-Meharit találjuk meg egyes piacokon, és nagyjából ennyi. A Tesla Roadster második generációja már bemutatkozott, de az első ügyfélautók nem készülnek el 2020 előtt. Vannak azonban kis műhelyek, akik már Model S-ből is készítenek kabriót, bár az eredmény elég esetlen, ám ez most változhat. Az Ares Design ugyanis készül valamivel, amire régóta vágynak a Tesla-hívők; egy kétajtós nyitható tetős Model S-sel.
Hirdetés

A Model S formavilágának amúgy is jót tett volna egy kétajtós kupé karosszéria, de vászontetővel sem lesz rossz, már az első rajzon is rendkívül jól néz ki, és valahogy egész könnyű elképzelni, milyen is lesz a való életben. Szinte semmit nem árultak még el a tervekről, ám az nagyjából sejthető, hogy valamelyest kurtítanak a tengelytávján, és az A-oszlopot beleértve, attól hátrafelé szinte teljesen új karosszériát is gyártanak hozzá. Az Ares Design ezzel a Model S-sel belophatja majd magát a villanyautósok szívébe, és végre megtudhatjuk, hogy mutat egy Model S kétajtósan a való életben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?