Kétkerékhajtású, merész hibridet hoz a Mitsubishi

Újabb hibrid modellt tartogat a Mitsubishi a Genfi Autószalonra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még csak néhány részlet látható a Mitsubishi genfi újdonságából, a konnektoros hibrid ezúttal csak kétkerékhajtású lesz.

Márciusban, azaz másfél hónap múlva, a Genfi Autószalonon debütál a Mitsubishi legújabb hibridje. Egyelőre szinte csak fényei láthatók

Láttunk már néhány hibrid crossovert a Mitsubishitől, ráadásul az egykoron Lancer Evo, legutóbb már csak Evo szupergép utódjául is ilyen modellt említettek tavaly év végén. Most pedig egy új koncepció, a kétkeréhajtású, de az Outlander PHEV-hez (teszt róla itt) hasonlóan konnektoros hibridet kíván bemutatni a Genfi Autószalonon a japán márka.

Hirdetés

Az éles hátsó kiszögelés a Honda CR-V hátsó ablakát idézi

Hogy milyen is lesz ez? Az első sejtelmes képek szerint hasonló a 2013-as Tokiói Autószalonon debütált Concept AR (Active Runabout), illetve az XR-PHEV tanulmányokhoz. A márka szavai szerint pedig jövőorientált hozzáállású, ugyanakkor erőteljes, gyors és dinamikus. Nagy teljesítményű villanymotort ígérnek hozzá, amivel takarékos üzem mellett is fürge lehet. Vonalait elnézve némi hondás beütés is felismerhető, az orr Civic, az oldalnézet CR-V utánérzést kelt.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?