Kétkerekű a legújabb Shelby járgány

Shelby Cruiser Bike kerékpár

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Dömping van jobbnál jobb kerékpárokból, amelyeket az autógyártók dobnak piacra. A Shelby Mustang rajongók számára is van már kétkerekű alternatíva.


Az elmúlt hetekben egymás után kaptuk az autós cégek kerékpárjairól szóló híreket: az Audi, a Maserati, a MINI és a Mercedes-Benz egyaránt érdekes kétkerekűekkel próbál ügyfelei kedvében járni. Most ismét nagynevű cég próbálkozásáról számolhatunk be, ugyanis itt a Shelby Cruiser Bike, amely Carroll Shelby nevét viseli a plakettjén. A világ egyik méltán híres tuningmesterének cége a kaliforniai Felt Bicycles gyártóval állt össze, hogy megszülessen egy különleges kerékpár, amelyet limitált példányszámban, 999 dolláros áron terveznek piacra dobni. A Shelby Cruiser Bike külsőségében a Shelby Mustang GT350 mintájára készül: színösszeállításában a Wimbledon fehér és a Guardsman kék a mérvadó - utóbbi az autó csíkozását adja. További jellemző a különleges alumínium váz, a rugózott villa, a háromsebességes váltó, valamint a 36 küllős kerekekre szerelt "blue DOT" gumiabroncs. A Felt Bicycles-től egyébként nem áll messze az ilyen, és ehhez hasonló ötletek megvalósítása, például a Military Police (MP) stílusú kerékpárjuk is remek darab, 629 dolláros vételáron.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?