Kétszínű szellemekkel támad a Rolls-Royce

Rolls-Royce Ghost különleges gyári fényezéssel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig csak a Phantom-vásárlók kiváltsága volt a kétszínű fényezés, mostantól a Ghost megrendelői is kérhetik a Bespoke különleges színkombinációját.


Genfben a legnagyobb hullámokat a Phantom Series II-vel kavarta a Rolls-Royce, de mellette a cég Bespoke (egyedi) névvel illetett, egyedi megoldásokat kínáló csapata is letette névjegyét, sokakat elvarázsolt a kéttónusú fényezésbe burkolt Rolls-Royce Ghost is. Az Infinity fekete alapszínt Cassiopeia ezüstbe csomagolt felső traktussal kiegészítő festés kontrasztjaként az utastérben vastag bárányszőrből szőtt fehér szőnyeg és kagylószínű plafon találhatók.
Egy közel-keleti vásárló megrendelésére készítették el az alul Baynunah barna (sötétbarna), felül Arizonai napsütés (világos metálbarna) színkombinációjú Ghostot, aranyszínű Emily-szoborral és az övvonalon végigfutó dupla arany csíkozással.
Hirdetés

Ahogy már korábban is megírtuk, a Rolls-Royce a dübörgő válság ellenére rekordévet zárt tavaly, korábbi, 1978-as 3347 darabos értékesítési csúcsukat 2011-ben 89 autóval, 3538 eladással múlták felül. Nagy sikernek bizonyult a Bespoke egyedi kiegészítők bevezetése is, szinte az összes Goodwoodot elhagyó Phantom tartalmazott valamilyen gyári luxuskiegészítőt, egyedi színkombináció, speciális utastér felszerelés, különleges anyagok, vagy a nevezetes pezsgős vagy piknikszettek formájában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?