Kezelési útmutatókat gyártott a Porsche, minden régi modellhez

Kéne egy kezelés könyv Porsche 356-hoz? Van zsír új a Porschénél!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A dokumentációk minden veterán és klasszikus modell nagyon fontos kellékei és ha van egy megőrzött kezelés útmutató, vagy garanciafüzet, sokat dob az értékén. Most azoknak is lehet, akik ilyet nem kaptak, ráadásul új és eredeti.


Talán egyetlen gyártónak sem annyira fontosak a régi modelljei, mint a Porschének, klasszikusaik szinte még mindig együtt élnek az újakkal. A Porsche klasszikus autókkal törődő programja most egy új állomásához érkezett, ugyanis mostantól nem csak alkatrészeket gyártanak a legrégebbi modelljükhöz is, hanem dokumentációkat. Meglévő kezelési útmutató, garancia füzet, szervizkönyv sokat dob egy veterán értékén, ám általában ezek vesznek el először, így nagy kincsek, pláne jó állapotban. Mostantól azoknak is lehet, akik nem kaptak az autójukhoz és nem találtak még eladót belőlük, ugyanis a Porsche újranyomtatta az eredeti dokumentumokat.
Hirdetés

Az eredeti 1952-es 356-tól kezdve a 996-os 911-es Carrerához elérhető mostantól szervizkönyv, garanciafüzet és kezelési útmutató az eredeti formátumban, méretben és minőségben. A Porsche évek óta gyűjtötte a megfelelő és hibátlan állapotú füzeteket, hogy azokat digitalizálni tudják tökéletes minőségben, amikből most több mint 700 példányt azonnal ki is nyomtattak. A világ minden pontján elérhetővé tették online kínálatukban, de több kereskedésben készletet is tartanak a füzetekből és dossziékból. Emellett a régi modellek összes technikai információját elérhetővé tették beállításoktól kezdve az autók összes variánsának gyári méretein túl súlyadatokon át a restauráláshoz szükséges összes információval együtt. Ennél komolyabban talán nem is lehet törődni a veterán ügyfelekkel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?