Kézzel hímzett sólyom díszíti ezt a Rolls-Royce-t

Tud exkluzívabb lenni egy Rolls-Royce, például kézi hímzéssel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Minden autógyártó közül talán a Rolls-Royce alkotja a legexkluzívabb autókat, a személyre szabás határtalan, ez is egy különleges darab.

Ha exkluzív luxusautóról van szó, akkor kétségtelenül a Rolls-Royce ugrik be mindenkinek elsőként. A klasszikus brit manufaktúra fantasztikus autókkal látja el a legfelsőbb rétegeket, méghozzá olyanokkal, amiket saját maguk ízlésvilága szerint, lényegében korlátok nélkül állítanak össze. Ez a példány is ilyen és az egyedi színösszeállítás mellett, mint a Bala kék és andalúz fehér fényezés, teljesen egyedi részletek láthatóak, amiket a világ leggyorsabb madara ihletett, a vándorsólyom.
Hirdetés
A pompás madár 250 000 kézi öltéssel elkészített képe díszíti a bőrbevonatú mennyezetet. A Rolls-Royce goodwoodi műhelyében készült, a gyártó házon belül választotta ki hozzá a megfelelő embereket. A pompás madárra több részlet is rímel, került egy csinos minta a két hátsó ülés közé is, mely két szárnyat imitál. Ezek megjelennek az autón kívül is, a díszítő csíkban, melyet szintén kézzel húz meg a Rolls-Royce egyetlen felhatalmazott festőművésze.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?