Ki mondta, hogy a Fiat Seicento gyenge autó?

Amikor az ág is húzza az embert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy út, egy Fiat Seicento, egy hölgyvezető és a kézifék esete Varsóban.


Nem tudni, hogy a filmen látható hölgy tényleg ennyire – hogy is mondjuk szépen – feledékeny, vagy csak az időjárás, és esetleg némi rozsda tréfálta meg a hátsó fékdobokat (ahogyan az történt például már velünk is), de úgy látszik, nem igazán zavarja, hogy a Seicento hátsó kerekét csak húzza maga után. Annál is inkább arra kell gyanakodnunk, hogy ez valami új stílusú drift, vagy egyéni vezetési stílus, mert a hölgyet a helyzet képtelenségére figyelmeztetni kívánó, jó szándékú autóstársakra sem hány fittyet: ő most akkor is elmegy valahova Varsóban, ha ezzel nemhogy a gumikat, de idővel a hátsó felniket is egyenesre koptatja.
A városi közlekedés mindig tartogat váratlan meglepetéseket, de ilyen kétkerekezési technikát még soha nem láttunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 12:39
  Permalink

  Taybore!

  Egyrészt igazat adok neked.

  Másrészt aki olyan hülye, hogy nem érzi, hogy nem úgy megy az autó, nem veszi észre, hogy csúszik a hátsó kerék, vagy nem látja a műszerfalon a kis visszajelzőt, hogy világít, akkor az meg is érdemli.

 • 2017.10.31. at 12:39
  Permalink

  Van egy hosszabb verzió is,próbálták figyelmeztetni,de nem sok reakció,inkább mered előre a hölgy.Másrészt akinek van jogsija,egy kis gyakorlata,nem igaz,hogy nem érzi,hogy valami baj van,miért nem húzódik le valahová és kér segítséget?Harap a kis Seicento,megy az fékezve is.

 • 2017.10.31. at 12:39
  Permalink

  Ez mennyire jellemző a mai társadalomra!!!? Hamarabb lefényképezik / videózzák a pórul járt embert, minthogy segítsenek neki. Ha valakire rádől a létra, előbb fénykép-post a fácséra, csak utána húzzuk ki alóla. Itt is inkább “poén”-videóztak, mintsem figyelmeztették volna a hölgyet. Gratulálok hozzá…

Vélemény, hozzászólás?