Kiállítás nyílt Michael Schumacher F1-múltjáról

Michael Schumacher állapotáról továbbra sincs infó, karrierjét kiállítás mutatja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár a Forma-1 örök bajnoka, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher továbbra is a világtól távol próbál felépülni, most egy kiállítás mutatja F1 karrierjét.


Több mint két éve, 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett a hétszeres F1-világbajnok Michael Schumacher a franciaországi Meribelben. Állapotáról 2014 őszi hazatérése óta sincs sok információ, mondhatni semmi. Otthonában gyakorlatilag egy magánkórházban ápolják. Menedzsere, Sabine Kehm és családja továbbra sem ad ki semmiféle információt hogylétéről. E héten viszont mintegy 200 vendég jelenlétében egy két évig ingyenesen látogatható kiállítás nyílt Németországban, ami az F1 legenda karrierjét versenyautóin, sisakjain, egyéb relikviáin és persze temérdek óriásira nagyított fotón keresztül mutatja be.
Hirdetés
Sabine Kehm két gyermekével vett részt a megnyitón, bár Schumacher állapotáról itt sem árult el semmit, természetesen van mit idézni tőle: "Mindannyian hiányoljuk Michaelt, különösképpen az ilyen napokon, de el kell fogadjuk: sajnos nem tudjuk megváltoztatni azt, ami történt". Kehm elmondta továbbá, hogy az egyetlen dolog, amit tehetünk, az a reménykedés és a drukkolás, hogy Schumi visszatérhessen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?