Kicsit 500, elég retró, itt a cuki Renault Twingo

Első képeken a farmotoros Renault Twingo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Belseje még nem látszik, műszaki paramétereit is homály fedi, de március 4-i premierjét megelőzően néhány gyári külső képen már látható a farmotoros, hátsókerekes és igen retrós Renault Twingo.


Hirdetés


Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 13:13
  Permalink

  Már régóta ezt az építési módot kellene forszírozni, a mai energiaárak, és úgymond környezetvédelem oltárán. 🙂 Padló alatti motorral a külméretekhez képest hihetetlenül jó és kényelmes belső tér alakítható ki. beleértve a csomagteret is, több száz kg. önsúly megtakarítása mellett, (ez jelenti az igazi környezetvédelmet, üzemanyagmegtakarítást!!!) a jelenleg általánosan elterjedt építési módhoz viszonyítva.
  Sok minden kell a sikeréhez, legelsősorban egy elfogadható ár, meg persze az egyszerű, tartós, mechanikai elemek, nem túlbonyolított “szakszerviz” igényes megoldásokkal.

 • 2017.10.29. at 13:13
  Permalink

  :D:D:D:D….. Izgalmas lessz megtalálni a motort és az üzemanyagtankot a hátsótengely és a hátsóülés között….. Aszem ebből sem túl sok fog fogyni…..:) Szerelőt meg inkább ne is keressünk hozzá !!!!

Vélemény, hozzászólás?