Kicsit szögletes, kicsit talismanos lesz a Renault Koleos

Hamarosan itt a francia X-Trail, azaz a Renault Koleos

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Európában tesztelik, de még pontosan nem tudni, hogy a mi földrészünkön kapható lesz-e a Renault új középkategóriás crossoverje, a Koleos.

Mint egy ideje már tudható, a Renault Koleos második generációja a konszerntárs Nissan X-Trailjére épül. Annak ellenére, hogy a kémfotókon még csak a teljesen álcázott tesztautót láthatjuk, már kiviláglik ez-az a Koleos új ruhájából. Az X-Trailnél valamivel szögletesebb forma sejlik fel, persze a Renault változata sem lesz azért kockaterepjáró, csak a dizájn egy kicsit férfiasabb. A takarás enged valamit látni a LED-es lámpákból, eszerint az első fényszórókat a szintén új Talisman ihlette. A próbadarab kapott egy tetőszpojlert, tekintélyes hasmagassága alapján egész jó terepképességei lehetnek.
Hirdetés

Az új Koleos a gyár ígérete szerint szebb és jobb is lesz a korábbinál. Azt is elárulta a Renault, hogy 2016 második felében mutatkozik be az új kocsi, csak azt nem, hogy Európában árulni fogják-e, vagy sem. A 4,45 méteres Kadjar, valamint a 4,85 méteres és a felárért hétüléses Espace közé ékelődve lehet, hogy zavarná a két másik modell eladásait, ezért nem zárható ki, hogy megmarad Ázsiának és Ausztráliának.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?