Kicsusszant egy fotó az új Octaviáról!

A németek buktatták le a Skoda sikermodelljének új generációját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Közeleg az új Skoda Octavia bemutatója, a csehek nagyranőtt kompaktja már csőre töltve várja a debütálást, egy baki miatt pedig már láthatjuk is a végleges autót.


Heteken belül hivatalosan is bemutatkozik a Skoda Octavia legújabb generációja, a hivatalos megelőző kampányt már el is kezdte a gyártó, amikor rajzokon megmutatta az újdonságot. A leköszönő generáció megosztó ráncfelvarrása után izgatottan vártuk, vajon folytatják-e az extravagáns dizájnt, de úgy néz ki, inkább biztosra mennek és visszatérnek a konzervatív megoldásokhoz, így az Octavia újra elegáns és letisztult, mintsem feltűnő. Erre már a rajzok is jó bizonyítékként szolgáltak, ám most egy kisfelbontású fotón idő előtt láthatjuk a végleges autót.
Hirdetés

A fotót a Skoda Community DE oldalára töltötte fel egy szemfüles forumozó, aki nem is titkos forrásból szerezte a képet. Állítása szerint a gyári konfigurátorban bukkant rá, amikor egyszerűen nézelődött és gyorsan le is mentette a képet. Vélhetően elkezdődtek már az átállások a háttérben és egy apró hiba miatt kikerült a már új autót mutató konfigurátor. Most egyébkén már csak a kombit lehet személyre szabni a német weboldalon. A kép kétségtelenül a végleges Octaviát mutatja, ami valóban elegáns, letisztult és egyszerű. Hozza azt a vonalat, amit a Scala, de az arányai miatt és a keskenyebb fényszórókkal még annál is egységesebb a kép. A hűtőmaszk már szintén az új, hangsúlyosabb, optikailag ezt már úgy alakították ki, hogy látszólag kicsit kiugorjon a lökhárító síkjából. Az új Octavia világpremierjét november elején tartja a gyártó Prágában, ahol mi is ott leszünk. Figyeljétek az oldalt, azonnal beszámolunk róla!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.10.21. at 19:46
    Permalink

    Ki hiszi már el ezt hogy egy “baki miatt” véletlenül kikerült, ez már olyan unalmas. Így tartják fent az érdeklődést, csepegtetik az információkat, semmi több.

Vélemény, hozzászólás?