Kihalt Budapest? Mutatjuk, milyen valójában!

Valóban szellemvárossá vált Budapest? Tettünk egy kört, itt-ott ijesztő, de azért van élet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A város forgalma töredéke annak, amihez hozzászoktunk ilyenkor, de hogy csont üres lenne? Az azért erős túlzás, mutatjuk, mi a helyzet a központi helyeken.

Ahogy az ország nagy része tette, úgy mi is otthon maradtunk és a nappaliból, dolgozószobából szolgáltatjuk nektek a tartalmat. Egy-két körre persze elkerülhetetlen, hogy elhagyjuk a home office-t, munka tekintetében nálunk ilyen a tesztautó-fotózás és a tesztautó-felvétel, valamint a -leadás, mert bár erősen megcsappant a táblázatunk, azért így is van (most még) egy-két autónk hetente. A Ford Puma leadása épp ma volt esedékes, amit az érdekesség kedvéért kicsit hosszabb útvonalon tettem meg, mert nagyon érdekelt, hogy a közösségi oldalakon terjedő fotók igazak-e, és tényleg teljesen kiürült-e a főváros. Nos, a helyzet messze nem olyan apokaliptikus, mint az eddig látott fotók engedik elképzelni, de tény, hogy rá se lehet ismerni a város forgalmára. Töredéke a hétköznap reggel megszokottnak, de még a hétvégihez képest is kevesebb autó jár az utakon, ahhoz viszont nagy szerencse kell, hogy egyetlen autó se húzzon át éppen a fotón.

Megmutatom, milyen a helyzet jelenleg Budapest néhány olyan pontján, ahol hétköznap lehetetlen a közlekedés.

Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?