Kikacsint a BMW felpezsdített limuzinja

Idő előtt: Lebuktatták a frissített arcú 7-es limuzint!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem elég, hogy a BMW modellpalettája alaposan megújul, az időszakos frissítésekre is koncentrálniuk kell. A 7-es sorozat kap legközelebb új fizimiskát, mellyel egészen más karaktert ölt fel.


Alaposan oda kell figyelnünk arra, mit csinál a BMW, a tavalyi bemutató offenzíva után 2019-re is tartogatnak még egy pár új modellt. Érkezik a 7-es limuzin frissített kivitele, melyről egészen eddig túl sokat nem tudhattunk, ám most egy instagram felhasználó jóvoltából nagyjából az összes lényeges újításra fény derült. Szó szerint lerántotta a leplet az egyik prototípusról, melyet talán már a fotózásra készítettek elő, az instagram bejegyzést egyébként a BMW egészen hamar eltávolíttatta, de a fotó már így is túl sok irányba jutott el.
Hirdetés

Amit látunk, az egy teljesen új orr-kiképzés, mely ugyan nem ismeretlen, de jelentősen sokat változtat a 7-es fizimiskáján. A X7-esen debütált arccal érkezik a BMW nagy limuzinja, ezzel a hasonló orral könnyen beazonosíthatóak lesznek a BMW csúcsmodelljei, melyeket amúgy is valamilyen módon kommunikációban is külön fog választani a márka a többi modelltől. Ezzel minden kategóriában egészen más arcot alakított ki a BMW, az új 7-esre pedig a legnagyobb vesékből kerül, valamint szögletesebb vonásokkal és az X7-esben debütált egészen keskeny lézeres fényszórókkal érkezik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?