Kikötői Jeep Wrangler különkiadás hajóskapitányoknak

Jeep Wrangler Nautic: terepre vagy tengerre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Jeep a Párizsi Hajókiállításon mutatja be a francia dizájnerek által hajónak öltöztetett Wrangler Unlimited változatot.

A Párizsi Hajókiállításon mutatja be a Jeep a francia Style & Design tervezőstúdió által tengeri köntösbe bújtatott, hajók által inspirált két darab Wrangler Unlimited modellt.
A fehéret a tengeri vitorlások stílusában készítette fel a francia cég, rengeteg krómozott felülettel, a húsz colos felnik, a hűtőrács, a kilincsek és a gépháztetőt rögzítő csatok is fényesen csillognak, míg utasterét tengerész fehér bőrrel és a fedélzetet idéző faburkolatokkal látták el.
Hirdetés

A fekete Unlimitedhez ezzel szemben a menő motoros jachtoktól vették az inspirációt, a fekete elemeket itt is krómozott és fából készített részletek egészítik ki. Mindkét autó csomagtartójában a fedélzeti napernyőket idéző kihúzható vászon árnyékoló és összehajtható székek találhatók.
A csomagtér fedele és az ide beépített hangszórók is hajós irányokat követnek, akárcsak a hajókormány szerűen becsomagolt, az ajtón pihenő pótkerék.
A friss speciális kiadások várhatóan csak jövőre lesznek elérhetők, bár azt nem tudni, hogy vajon vagyunk-e annyira hajósnak tartott nemzet, hogy a Jeep hozzánk is elhozza az alapvetően tengeri országoknak szánt szériát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?