Kilenc év egy autó tetején

Raliemlék makett egy Citroën DS3 tetején

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Különleges ajándékkal állított emléket a Citroën a kilencszeres világbajnok Loeb, Elena páros sikersorozatának, hiszen elképesztő makettet építtetett egy DS3 tetejére.

A szezon végén a Citroën valószínűleg kiszáll a ralivilágbajnoki sorozatból, s a túraautós szakágban folytatja - legalábbis a jelek erre utalnak. Az is, hogy a franciák egy igazán különleges emléket állítottak Loeb és Elena zsinórban szerzett kilenc vb-címének: a számos limitált szériás utcai autót követően ugyanis már egy - életnagyságú - DS3-ra építtetett - 1:43-as méretarányú - makett mesél a fantasztikus sikersorozatról.
Hirdetés
A pazar alkotás a Funky Lemon Design munkája, a két hónap alatt összerakott dioráma kilenc jelenetet ábrázol az Akropolisz szikláitól a finn száguldáson-ugratáson át a nyertes autók (Xsara, C4, DS3 WRC-k) másolatáig. Az egyedi emlékmű márkakereskedésekben és kiállításokon fog pózolni, egyszer tán hozzánk is eljut.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?