Kína sem vevő már mindenre, így átalakul az Audi A7 is

A következő Audi A7-es a mostaninál szokványosabb formát kaphat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Audi A7 2017-re várt generációja radikálisan átalakul. Védjegyét, az egyedi hátsórészét is elvesztheti, hogy több vásárlónak tetsszen.


Elmúlt az az időszak, amikor a három nagy német prémiumgyártó minden létező piaci rést be akart tömni és ötösével hozták ki az addig nem látott modelleket. A következő pár év emiatt a konszolidáció és az egyszerűsítés jegyében fog telni az Audinál, a BMW-nél és a Mercedes-Benznél is. Az Audi A7 nem tűnik persze el az ingoltadti gyár kínálatából, csak átalakul. Nem titok, ezt az Audi illetékesei is elismerték korábban, hogy az A7 formája nem minden potenciális vevőnek tetszett annyira, hogy meg is vásárolja.
Hirdetés

Tavaly felvarrták nem túl mély ráncait, de a 2017-re várt második széria nem csak audisan apró módosításokban fog eltérni a jelenlegitől. A fejlődő országok autópiaca az elmúlt időszakban több egymástól független tényező miatt megtorpant, így kicsivel kevesebb extravaganciának van ma helye, mint mondjuk három éve. A híradások szerint egy drágábbnak szánt, ezért laposabb, és ha lehet, még erőteljesebb kiállású jövőbeli A7-est kell elképzelni. Marad az ötajtós kialakítás, azaz a csomagtérajtóval a hátsó ablak is felnyílik ezután is, de a pici fém fedél nagyobb és hangsúlyosabb lenne, ahogy azt a Prologue tanulmányon láthattuk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?