Kínában mutatják be a Fiat Bravo lehetséges utódját

Fiat Viaggio, egy amerikai Kínában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyszerű képlet: az Alfa Romeo alapú Dodge Dartból lesz a Fiat Viaggio, ami majdan ötajtóssá alakulva a mostani Fiat Bravo utódjává avanzsálhat.A Pekingi Autószalonon Viaggio néven debütál a legújabb Fiat, az Alfa Romeo Giulietta kiszélesített és megnyújtott padlólemezére épített ázsiai, majd idővel talán európai Dodge Dart változat.
Bár egyelőre csak két részletfotót adtak ki az újdonságról, annyi látszik, hogy fiatosabbra vették a hűtőmaszkot, és átszabták a lökhárítókat, valamint eltűnt a két hátsó lámpatestet összekötő fénycsík.
A négyajtóst a Fiat és partnere, a Guangzhou Auto közösen fogja gyártani Kínában, és várhatóan szintén a helyszínen összeszerelt 1,4 literes szívó- illetve turbómotorokkal kerül majd piacra. Közben az is napvilágot látott, hogy jövőre a típus ferdehátú változatát is kifejleszti a Fiat, és ez lesz az a modell, mely idővel Európában is megjelenhet, mint az új Fiat Bravo.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?