Kipróbáltuk, megnyerhető: háttámla- és csomagtértáska

Termékteszt: utólagos autós tárolórendszerek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ugye ismerős, hogy ha csak egy-egy apróság van az utas- vagy a csomagtérben, akkor az elgurul, kiborul, szétszóródik? Segítünk okosan pakolni.

Az autók tesztjeinél rendszerint pozitívan értékeljük a tárolórekeszeket, azonban abban mi is biztosak vagyunk, hogy valószínűleg egy autót sem fognak azok miatt megvenni és senki sem fogja amiatt lecserélni autóját, mert abban kevés a pakolóhely. Legfeljebb bosszankodik, ha mondjuk telefonját nem tudja hova tenni, vagy ha mondjuk a gyerek kulacsának nincs ajtózseb. De persze igaz az is, hogy nincs az a pakolóhely-mennyiség amit egy kisgyermekes család ne tudna megtölteni, s az is, hogy hiába van egy autónak óriási csomagtere, ha csak épp az ebéddobozunkat tennénk oda, akkor pont egy kis rekeszre lenne szükségünk, továbbá nagy csomagtérben is üdvös, ha az állandó úti kellékeket egy fix helyen és nem ide-oda csapódva utaztathatjuk.
Száz szónak is egy a vége: az autós tárolórendszereknek bizony minden esetben van létjogosultságuk. Szét is néztünk a Conrad áruház Csomagtérrendezők, tárolók, táskák szekciójában, ahol bizony pohártartótól mobil szemetesen és szemüvegtárolón át csomagtéri táskáig minden van. Ha már nézelődtünk, a Conrad ide is adott két terméket kipróbálásra, sőt, olvasóink számára mindkettőből 5 példányt sorsolásra.
Hirdetés

Az egyik a nagyméretű, tűnemezből készített, 55 centiméter széles, 15 cm mély és 23 magas csomagtértáska. Alja és hátulja egyaránt tépőzárral rögzíthető a csomagtér aljához, illetve hát- vagy oldalfalához. Ha nem fér a csomagtér alatti rekeszbe az izzókészlet, az elsősegélycsomag vagy az elakadásjelző, ebben biztosan lesz helye, ahogyan például a tartalék olajnak, egy életmentő ásványvíznek és még némi elemózsiának is. Vész esetére vagy akár ebédre is, hogy például az irodába vitt doboz ne "szaladgáljon" a csomagtérben. A fogóval is ellátott, így kiemelhető táskaként (akár szerszámokkal) is használható csomagtértáska 2690 forintos árával korrekt ajánlatnak számít: már akkor áldani fogjuk, ha csak valami szennyeződésmentes cucc kiborulását, szétszóródását megspóroljuk vele, ha pedig mondjuk a motorolajét, a szélvédőmosóét vagy a tartalék hűtőfolyadékét, akkor aztán óriási áldásként tekinthetünk rá.
Bár a csomagtéri táskánál is említettük, hogy akár ebédes dobozunk is tehető oda, annak, illetve az utazás idejére szánt elemózsiák szállítására sokkal alkalmasabb az ugyancsak egészen olcsón, 2990 forintért kapható univerzális, hűtőrekeszes háttámlatáska, melyben hőtükrös, zárható zseb szolgálja az ételek megromlás nélküli utaztatását. Van továbbá három (!) palackfogója, egy 0,5 literes flaskák és két 0,33-as dobozok számára kialakított italtartója is, valamint további három zsebe, amibe a gyerekek "útitársai", azaz játékai, könyvei és füzetei, állatkái is elférnek. A háttámla hátuljára szíjazható zsák egyébként nem csak univerzális tárolóként szolgál, az autó kárpitozását is megóvja a gyerekekkel elkerülhetetlen rugdosástól. [urlap] Praktikus apróságok ezek, amelyekkel egyszerre tehetjük autónkat otthonosabbá, s óvhatjuk is azt, hogy a használat kevésbé látszódjon majd rajta. Nem utolsósorban ajándéknak is jók, mi is így adunk majd öt szerencsése olvasónknak mindkét, cikkünkben bemutatott termékből egyet-egyet, a nyerési esélyhez mindössze a fenti kérdésre várunk választ.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?