Kirakóssal köti le ügyfeleit a Mini, amíg az új autóra várnak

A hosszú hónapok idegőrlő várakozása alatt puzzle-lel szórakoztathatják magukat a Mini vásárlói

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valódi autó híján egy kétdimenziós Minivel játszhatnak a vásárlók, szerencsére az ajándék puzzle hatalmas és nagyrészt egyszínű, bőven el lehet ütni vele az időt.

Rágógumiszerűen nyúló várólisták, csillagászati áron kínált fiatal autók, nincsenek könnyű helyzetben az új vagy újszerű autóra vágyók. Sok esetben a hiánygazdaság évtizedeiben tapasztalt várólistára kerülnek azok, akik egy új négykerekűt szeretnének hazavinni, hála a vírusnak, a háborúnak és a nyersanyaghiánynak. Van olyan gyártó, aki a felszereltségi szinteket nyirbálja meg, de olyan is akad, aki átmenetileg beszünteti egy-egy típus gyártását, hogy legyen némi esélye a várólista csökkentésére.
Hirdetés
A Mini a márkához hű játékos és humoros megoldáshoz nyúlt, ők egy hatalmas kirakóst adnak ajándékba a várakozó ügyfelek némelyikének. A frappánsan kétértelmű “Not So Mini” (nem olyan Mini/nem olyan kicsi) névre hallgató puzzle többek között arra is jó, hogy a garázsban megtervezzük az autó helyét. A gyártó nem közölte, hogy pontosan hány darabból áll a játék, illetve milyen méretekkel bír, de nagyjából annyi helyet foglal el, mint egy valódi autó. A többféle megjelenésű puzzle csak az amerikai ügyfeleknek jár, de ott sem mindenkinek, ez inkább csak egy jópofa reklámfogás, ami bőven többet hoz a konyhára, mint az a néhány ajándékba adott kirakós.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?