Kis crossoveren dolgozik a Renault

Megirigyelte a Renault a Nissan Juke sikerét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az a hír járja, hogy a Modust nyugdíjazó új modellel rukkol elő a Renault - a népszerű Juke-féle kis crossover jövőre jöhet.


[kepallobal=399361]A galériában számtalan fotón csodálható meg a Captur koncepció, de képzeljünk el inkább egy Juke-ot átszabva, Renault-emblémával, s akkor sejthetjük, milyen lesz a jövőre érkező újdonság[/kepallobal]
Eltűnhet a Modus, illetve a nála picit hosszabb, tágasabb utas- és csomagteret kínáló Grand Modus kisegyterű, méghozzá utód nélkül még akkor is, ha jövőre új modellt dob a Renault a Clio- és a Mégane-család közé.
Mert az új modell szabadidő-autós lesz, egy Renault-emblémás Nissan Juke, mert a crossover a divat, s mert a számok és a pénzügyi megfontolások ezt diktálják (a JATO adatai szerint Modusből tavaly 48, a konszerntestvér Juke-jából, na nem a méregerős Juke-R-ből 106 ezret adtak el Európában). A képeken látható kétüléses, malomkerekes, kint sötétben kopoltyúin át is világító, bent színváltós műszerfalú, a tavalyi Genfi Autószalonon kiállított Captur persze csak a majdani szériakész verzió előfutára, túl extrém ahhoz, hogy megvalósulhasson.
A trendi álterepjáró a márka spanyolországi, valladolidi gyártósoráról indul majd hódító útjára egy igen durva mezőnyben, hiszen riválisai lesznek a - Juke-on kívül és többek között - Chevrolet Trax, a Ford Ecosport, az Opel Mokka, a Peugeot Urban Crossover vagy a Skoda Yeti.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?