Kishaszonjárművek a flottában: már költözhetsz is MOL Limóval!

Opel Combo Cargo furgonokkal bővít a MOL Limo, hogy akár nagyobb csomagokat is vihess

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autómegosztós cégek célja, hogy minél több nagyvárosi emberben merüljön fel a kérdés: "Minek nekem saját kocsi?" Erre dob most rá egy lapáttal a MOL Limo XL: már haszonjárművekbe is beülhetsz az alkalmazással.

A MOL Limo nyolc, kifejezetten csomagszállításra szánt Opel Combo Cargo kishaszongépjárművel bővíti a több mint 400 személyautóból álló flottáját. Ez a megoldás segítséget nyújthat a felhasználóknak a rendkívüli méretű bevásárlásokhoz, egy-egy költözéshez, vagy akár alkalmanként nagyobb bútorok szállításához is. A flotta legújabb tagjai ráadásul biztonságosak és kényelmesek is: a vészfék asszisztens, a fűthető bőrkormány és ülések, az aktív sávtartó és a kétzónás digitklíma a személyautókkal egy szinten tartja a kényelmét a kishaszon-Limóknak is.
Hirdetés
A Combo méreteivel is ideális a célra: kint kompakt, bent viszont tágas: akár három ember is beülhet előre, a raktér pedig oldalról és hátulról is nyílik, 3,8 köbméternyi hely van benne, és akár egy tonnáig is bátran terhelhető. A nagyobb autóval parkolástól sem kell félned, elöl és hátul is radar segíti a manőverezést.

Az Opel Combo Cargók havidíjasként 95 forintos, alkalmi használóként 119 forintos percdíjért vihetők, de van napidíjas opció is: havidíjasoknak 19 999 forint, enélkül pedig 24 999 forint.

Ha kifizeted a napidíjat, akkor a szolgáltatás zónája még kevésbé köt, egyedül annyiban, hogy vissza kell hoznod az autót a befejezéshez. A 100 kilométeres napi limitet átlépve 47-59 forintot kell fizetni kilométerenként, a tankolást pedig a MOL töltőállomásokon, az ügyfélszolgálattal egyeztetve, a vonatkozó szabályok szerint a MOL Limo állja. „Büszke vagyok arra, hogy a MOL Limo folyamatosan keresi a lehetőséget a felhasználók újabb és újabb igényeinek kielégítésére. A közösségi autómegosztó szolgáltatás több mint három évvel ezelőtti indulása óta jelentősen bővítettük a szolgáltatási területet és a bérelhető autók típusát is. A három napos bérléssel pedig a hosszabb üzleti utakat és hétvégi kirándulásokat is lehetővé tettük. Azon is dolgozunk, hogy a MOL Limo szolgáltatást az ügyfelek a munkahelyük által biztosított cafeteria keretből is igénybe vehessék. A furgonnal pedig most azokra gondoltunk, akik az átlagosnál nehezebb és nagyobb tárgyakat szeretnének szállítani” – mondta Vető Bálint, a MOL Limo ügyvezető igazgatója a bővítéssel kapcsolatban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?