Kiszivárgott fotón a Renault Koleos utódja

Menő SUV-t villant a Renault

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Állítólag már e héten megmutatja a Koleos utódját a Renault, kiszivárgott fotón már most látható az új SUV.

Kémfotón már láthattuk az állítólag Maxthon néven érkező új Koleost, most viszont már kiszivárgott fotón is megtekinthetjük. A név kapcsán persze van egy kis zavar, a Maxthon korábban a Koleosnál nagyobb SUV-ként is felmerült. Persze miért ne lehetne a Koleos utódja, azaz a Maxthon a réginél nagyobb. Egy biztos: a Kadjar fölé jön, gyakorlatilag a Renault Nissan X-Trailje lesz, alapból front, opcióként összkerékhajtással, amivel egyedüli lesz a Renault személyautó-palettáján.
Hirdetés
A kiszivárgott, a gyártó által még nem megerősített fotó szerint a fizimiska inkább az Espace crossovert idézi, mintsem a Kadjart, egy azonban biztos: abszolút a Renault arculatába illeszkedő. Naná, hogy akár full LED fényszóróval, minden bizonnyal alapból is LED menetfénnyel. A motorpaletta a szövetségtől ismert, azaz akár az X-Trail, akár az Espace kínálatában megtalálható lesz: 1.6-os benzines és dízel turbómotorokat várhatunk - 130-160, de akár 200 lóerővel is. További részletek a hivatalos premier után, vélhetően már e héten, a közönség pedig elsőként a jövő héten nyíló Pekingi Autószalonon szemlélheti majd az újdonságot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 05:56
    Permalink

    A hátulja biztos olyan kiképzésű lesz, mint a Talismané és az új Mégane-é. Mostanában a Renault nagyon összekapta magát, engem is folyamatosan meglep. Mr. Ghosn szerintem nagyon csúnyán az asztalra csapott:)

Vélemény, hozzászólás?