Kiszivárogtak a frissített Skoda Superb képei!

Kínában kapták lencsevégre a friss Superbet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Apránként csepegteti a Skoda a felfrissített Superbről az információkat, ugyanis skiccek és sejtelmesen sötétségbe burkolt fotók érkeztek csak. Egészen idáig.

Egy kínai oldalon (Xcar)jelentek meg az első álcázás és rejtegetés nélküli fotók az új Superbről, ráadásul a képek mellett pontos információk is kiszivárogtak Kínából. Ezek szerint a friss Superb hosszúsága 8 milliméterrel nő, míg a szélessége 1 milliméterrel gyarapodik, mindez az enyhén átszabott dizájn nyomán. Persze a tengelytávolság változatlan marad, de a Superb helykínálatára amúgy sem lehetett panaszkodni.
Hirdetés
Az első fényszórók mintha egy picit keskenyebbek lennének, illetve már alapból LED-fényesek. A hűtőmaszk szélein kicsit vaskosabb lett a krómdísz, a lökhárító alsó részét és a ködfényszórókat pedig teljesen újrarajzolták. Hátul a lámpák burája alatt látható némi változás, illetve krómcsík fut végig széltében a két lámpatest között. A Skoda emblémát leszedték és a Superb felirat díszeleg helyette. Emellett a hátsó lökhárítón is módosítottak, de csak alig észrevehetően. A motorpalettáról nyilvánosságra hozott infók csak a kínai piacra vonatkoznak. Ezek szerint az ázsiai országban 1,4 és 2,0 literes turbós benzinmotorral dobják majd piacra 150, 186, valamint 220 lóerővel. Mindegyikhez hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó csatlakozik, viszont hibrid erőforrásról szó sem esett. A hivatalos bemutatóra sem kell már sokat várni, hiszen május 23-án, csütörtökön tartják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?