Kiszivárogtak az első képek az új Volkswagen Golfról

Úgy tűnik, a gyártósorról érkeztek az első kémfotók az új Golfról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kívül és belül is lefotózták a Volkswagen Golf 8. generációjának szériaérett változatát.

Hónapok óta érkeznek a kémfotók a Volkswagen Golf következő generációjáról, ráadásul közeledve a hivatalos bemutató dátumához, egyre kevesebb álcával. Sőt, a most a Facebookon nyilvánosságra került képek már szinte teljesen lerántják a titkolózás leplét az autóról, hiszen a hátsóján kívül mindent látunk. A fotókat egy rajongói oldalra töltötték fel és szemlátomást a gyárban készülhettek, ugyanis egymás után sorakoznak a Golfok, valószínűleg frissen legördülve a szállítószalagról.
Hirdetés
Habár a korábbi kémfotókon is szinte teljesen kivehető volt a fényszórók formája, a felül végigfutó „szemöldököt” jól titkolták. Az autó orrán már az új VW logó díszeleg, ám most az utastérből is láthatunk egy kis ízelítőt. A kép alapján a digitális műszeregység és az infotainment rendszer képernyője szinte egybeolvad. Látszik még a motorindító gomb, bár a nagy részét kitakarja a kormánykerék karimája, illetve a manuális váltó, valamint az elektromos kézifék gombja. Stílusosak a szellőzőnyílások is, ahogy egyetlen vonalként végigfutnak a műszerfalon keresztben. A részletesebb, hivatalos fotókra sem kell sokat várni, hiszen október 24-én megmutatják az egész világnak a Volkswagen Golf 8. generációját.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?