Kiszivárogtak az új Ford Bronco képei

Kiszivárogtak az új Ford Bronco képei

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Facebook posztban bukkantak fel az új Bronco képei, aminek a Ford valószínűleg nem örül.

Hiába titkolóztak a kékoválos márkánál, a Broncót ideáig tudták rejtegetni. Először a háromajtós változatról jelent meg egy kép a világhálón, ám sokan megkérdőjelezték, hogy az valóban a Broncót ábrázolja. Ugyanis em látszott rajta a hűtőrács, sem a Ford embléma. Nem sokkal később azonban érkeztek az újabb képek, amelyek már nem hagytak kétséget az autó, pontosabban a terepjáró mibenléte felől.
Hirdetés
A képekről kiderül, hogy a Broncót bizony komolyabb terepjárónak szánják. Az óriási hasmagasság, a pótkerék a csomagtér-ajtón, a terepgumik mind-mind erre utalnak. Sőt, a rövid változaton még a tető is levehetőnek tűnik. Persze hivatalosan nem erősítették meg, hogy ez a végleges Bronco. A képeken valószínűleg előszériás modellek láthatók, így lehet, hogy a végleges változat eltérő lesz ezektől. Az előzetes találgatások alapján az autó motorterében 2,3 literes, négyhengeres EcoBoost, vagy V6-os, 2,7 literes EcoBoost kap helyet.[/galleryCaption]
Miközben idáig elértem, már érkeztek is újabb képek, amelyeken már más fényszórókkal és hátsó lámpákkal is látható a Bronco. Bár hátul a Sport felirat árulkodik róla, hogy ez egy másik modellváltozat lehet. szóval kíváncsian várjuk, milyen lesz a sorozatgyártású terepjáró, illetve milyen modellváltozatok készülnek majd belőle.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?