Kivasalják a Panda éleit

Fiat Panda 2012

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két számítógépes rajz és egy tesztautó belsejéről készült kémfotó - ennyit már meg tudunk mutatni a várhatóan jövőre kapható új Fiat miniből, a Pandából.


Úgy tűnik, a Fiat brazil részlegének koncepciójárműve, az Uno roadster mégsem vész kárba. A világhálón felbukkant új Panda rajzok alapján elképzelhető, hogy van némi rokonság a két típus között - nézzék csak meg ezeket a képeket, aztán képzeljenek el plusz két ajtót és magas tetőt. Ugye?
De bárhogy is alakuljon, két dolog egyértelműnek tűnik a születendő Pandával kapcsolatban, konkrétan, a tervezők kivasalják a szögletes éleket, aminek ellenére megmarad ugyan a jellegzetes dobozforma, mégis jobban néz majd ki az autó. A másik, hogy örvendetes módon nem akarják ráerőltetni az 500-as karakterét, mint tették azt a Punto Evóval, amire "csakazértis" felvarrták a krómbajuszos emblémát - olyan is lett. Biztosra vesszük, a közelgő frankfurti bemutató miatt hamarosan elkezdenek szivárogni az információk, mert addig csak találgathatunk, például a motorpalettával kapcsolatban, aminél garantáljuk, hogy az 500-asból ismerős TwinAir kéthengeres turbónak bérelt helye van a Panda orrában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?