Kívül-belül megújult

Moszkvából jön az új Mondeo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Moszkvai Autószalonon mutatkozik be az új Ford Mondeo, amely külsőleg és belsőleg is felfrissült és elsőként kapja meg az új 240 LE-s EcoBoost motort.


A Moszkvai Autószalonon tartják az új Ford Mondeo világpremierjét. Az augusztus 25-én bemutatandó modellel válik teljessé a Ford nagyméretű családi autóinak felfrissítése, amely a Galaxyval és az S-Max-szal korábban már megkezdődött.
A külsejében és belsejében is megújult Mondeóban lesz kapható először az új, 240 lóerős Ford EcoBoost benzines turbómotor. Ez a nagyobb teljesítmény mellett ugyanakkora, 179 g/km átlagos CO2 kibocsátással rendelkezik, mint a 203 lóerős társa.
Emellett rendelhető lesz az S-Maxból már ismert 200 lóerős 2,2 literes Duratorq TDCi dízellel, illetve a 115, 140 és 163 lóerős 2 literes dízelmotorokkal is.

A Mondeo egyik újdonsága lesz az aktív hűtőrács elzáró rendszer, amely a hűtőn átáramló levegőt szabályozza, csökkentve ezzel a légellenállást és a hidegindítás során is javítja a motor teljesítményét.
A vezetést segítő funkciók közül a Fordnál most debütál a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és az automatikus távolsági fényszóró funkció.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?