Klasszikus és legújabb BMW-k Tom Cruise új küldetésében

A BMW most igencsak pikáns flottával állt a Mission: Impossible mögé

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan megérkezik Magyarországra is a legújabb Mission: Impossible mozifilm. Továbbra is a BMW a fő támogató, olyan modelleket küldtek filmvászonra, amiktől minden eddiginél pikánsabb filmre számíthatunk.


Tisztességes pakkot állított össze a BMW az új Mission: Impossible mozifilmhez. A Paramount Pictures-szel és Skydance Mediával partnerséget ápoló bajor márka már 2011-óta látja el Tom Cruise legendás mozifilmjét autókkal. Legelőször a Fantom protokollban tűnt fel BMW, akkor az i8 még tanulmányautó formában jelent meg és pár vezetéstámogató rendszer korai verzióját is belevitték, amik azóta mindennapi extrákká váltak. Az előző, Titkos nemzet című filmben M3-assal kergetőztem Marrakech utcáin, most viszont pikánsabb lesz a felhozatal.
Hirdetés

A helyszín Párizs, az eszközök pedig a legújabb 7-es limuzin, a BMW klasszikus vonalakkal megrajzolt R nineT Scrambler motorkerékpárja, valamint az új 600 lóerős, összkerékhajtású M5-ös, de ami a legérdekesebb, az az E28-as 5-ös. Azt már az első forgatási napok óta tudjuk, hogy jelentős szerepet kapott a veterán, amit vélhetően erősen át is alakítottak a forgatásokhoz, valamint a legtöbb jelenetben maga Tom Cruise terelgeti. Az új Mission: Impossible - Utóhatás című mozifilm augusztus 2-án kerül a hazai mozikba.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?