Klasszikus sportautókhoz is készít új felniket a MOMO

Látványos felniket kínál a MOMO az idős sportautók számára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nevezhetjük retro felniknek is a Momo új kollekcióját, amelynek darabjai korosodó sportautókon mutatnak a legjobban


Visszanyúl a múltba a MOMO, ugyanis a legújabb felnijeit az 1980-as és ’90-es évek versenyautóin látott könnyűfém keréktárcsák ihlették. A márkáról érdemes tudni, hogy egy olasz hobbiversenyző, Gianpiero Moretti alapította 1964-ben, így már nem is olyan meglepő a kötődésük az autóversenyek világához. Moretti egyébként már az alapítás évében saját kormánykereket is tervezett a versenygépéhez, és a gyár azóta is foglalkozik ilyesmivel a keréktárcsák gyártása mellett. De most maradjunk a kerekeknél. Az új Heritage 6 felnik nevében a hatos szám a küllők számára utal, ám a korabeli változatokhoz képest jóval korszerűbbek. Jóval merevebbek, kompatibilisek napjaink fékrendszereivel, a tömegük is kisebb.
Hirdetés

Az új kerekek 17 és 18 colos átmérővel érhetőek majd el, míg a szélességük 8 és 12 col közötti skálán mozoghat. Mindegyik ötcsavaros lesz, de az osztókör 100, illetve 130 milliméteres lehet. A vásárlók emellett válogathatnak a különböző színek között is. Nem is kevés a variációk száma hiszen, megrendelhető majd matt és fényes feketében, szintén matt vagy fényes szürkében, továbbá matt bronz, matt arany, fényes fehér, MOMO vörös és metál ezüst színben is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?