Klubtalálkozót szerveznek az Opel Insignia rajongói

Baráti társaságot kovácsolt az Opel középkategóriás modellje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kétségtelenül korszakalkotó modell az Opelnél az Insignia. Meghatározta a márka mai dizájnnyelvét, és sokakat megnyert. Vannak, akik nem csak megvették a modellt, hanem rajongók is lettek.


Koncepcióként csaknem 10 évvel ezelőtt, kész modellként közel 5 éve, 2008 nyarán, a Londoni Autószalonon debütált az Opel Insignia, s kétségtelen, hogy Mark Adams dizájnigazgató és Malcolm Ward vezető dizájner nagyot alkotott vele. Az Opel mai napig meghatározó és egységes dizájnnyelvét hozták létre az autónak nem rossz, de formatervével felejthető Vectra C utódjával. Sokakat megnyert, többek között az Év Autója zsűritagjait is, hiszen a 2009-es trófeát is elnyerte, s az eladások is jól alakultak, tavaly például a legkelendőbb felső-középkategóriás lett itthon az Insignia.
Hirdetés
Vannak, akik nem csak vevők, hanem valódi rajongók is lettek, s szívesen osztják meg tapasztalataikat, élményeiket a többi Insignia-tulajdonossal. Ők alapították az Insignia baráti társaságot[/url], mely nem csupán egy weboldalról és az ott elhelyezett fórumról, hanem valódi összejövetelekről is szól. Legközelebb április 6-án szombaton gyűlnek össze, hogy megvitassák, szerintük miért jó az Insignia, valamint persze azért, hogy eltöltsenek egy kellemes napot az autóválasztás szempontjából biztosan hasonlóan gondolkodó, nem csak márka-, hanem modelltársakkal. Aki Insignia-tulajdonos vagy akár csupán a modell kedvelője, az biztosan szívesen látott vendég lesz a baráti társaság összejövetelén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?