Költséghatékony Ken Block utánzat igényesen

Aprópénzből is lehet jót szórakozni, az Olcsókhana jó bizonyíték

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ken Block felrobbantotta az autós világot a Gymkhana videóival, ma már olyan őrült mutatványokat csinál, ami utánozhatatlan. Viszont kevés pénzből is lehet jól szórakozni, itt a példa.


A Gymkhana videókkal elég jó helyet szerzett magának Ken Block a benzinvérűek szívében. Ma olyan mutatványokat csinál, amiket kétszer ugyanúgy nem mindig lehet összehozni, de őrültség is lenne, ám nem mindig volt ez így. Az első videó annyira egyszerű és tiszta volt, hogy még ma is jó visszanézni, hiszen nemcsak viszonylag elérhető autóval csinálta végig, de a helyszín, a mutatványok és a hibák is emberközeliek voltak, a felvételek meg már akkor is gyönyörűek. Persze már az is költséges volt, de mit tehet az, aki úgy akarja magát érezni, ahogy ő, de nincs pénze? Valami ilyesmit.
Hirdetés

Többször láttunk már hasonlót, de a Cheapkhana (Olcsókhana) most elég egyszerű lett ahhoz, hogy szinte bárki utána csinálhassa. Az eszköz egy kipucolt 1994-es Ford Fiesta kagylóülésekkel a biztonság kedvéért és vágott rugókkal a sportosság jegyében, Ken Block versenyautójának festése már csak hab a tortán. Pilótánk Etienne Guerra, a francia srác pedig amit csak lehet leutánoz Blockról a berúgós ajtózárástól kezdve a rezzenéstelen arcon át a vezetési stílusig. Na persze a kis Fiesta esetlenül közlekedik, ám a kézifék sokat segít, hogy dobálhassa a fenekét. Az egész nagyon egyszerű és élvezetes, a felvételek is élvezhetőek, és jó bizonyíték ez arra, hogy 60 lóerő is elég lehet a boldogsághoz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?