Komplett ház is készülhet a Tesla Cybertruck stílusában

Cybunker névre hallgat a platós Teslához passzoló ingatlan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Tesla Cybertruck sikerét lovagolná meg egy építésziroda, a furcsa kinézetű négykerekűhöz passzoló, méretes garázzsal rendelkező ingatlant álmodtak a tervezők.

Az igen megosztóra sikerült külső és a nem hétköznapi bemutató sem szegte kedvét a vásárlóknak, hiába csak 2021-ben kezdik meg a Cybertruck termelését, már 200 ezernél is több előrendelés futott be a Teslához. Az amerikai autógyártó a Model S megjelenése óta az érdeklődés középpontjában áll, ám a Cybertruck leleplezése óta még nagyobb figyelem irányul a cégre, a bemutató után rengeteg mém bukkant fel az interneten. A Cybertruck népszerűségében más is meglátta az üzleti lehetőséget, immár az építőiparban is – ha csak közvetett módon – megjelent a Tesla.
Hirdetés
A Lars Buro New York nevű építésziroda nevéhez fűződő 165 négyzetméter alapterületű ház le sem tagadhatná, hogy a Cybertruck posztapokaliptikus külseje ihlette, de igazából nem is akarja tagadni, mivel négykerekű kiegészítő termékeként képzelik el az ingatlant, ami nem rossz ötlet annak fényében, hogy a Tesla a Cybertruck reklámozásával (akaratlanul) a házak értékesítését is segítené. Az ingatlanban a lakórész mellett két autó befogadására alkalmas garázs is helyett kapott, a tetőt pedig napelemek borítják, amivel fedezhető a ház áramfogyasztása, ide értve az autók „tankolását” is. A 55 négyzetméteres garázs melletti részt az ügyfél igényeinek megfelelően alakítják ki, így akár iroda vagy raktár is lehet, de lakni is lehet az autók szoros közelségében. A cég szóvivője szerint 2020-ban már gyártásba is kerülhet a Cybunker, ami jelenleg a tervezés fázisában van. Árakról egyelőre nincs információ, de vélhetően nem lesz olcsó mulatság a „Tesla ház”, bár egy réteg bizonyosan költ rá, hogy az életét cybertruckos környezetben élhesse.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?