Kompresszorral lesz 411 lóerős a 350Z

Senner tuningcsomag Nissan 350Z-hez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Teljesítmény-növelés, futóműtuning, finom dizájn is fért a csomagba: több mint 7 millió forintért ez el is várható.


Bár már jó régóta kapható az újabb, erősebb 370Z, elődje, a 350Z még mindig kedvelt választása az erős hátsókerekes sportkocsit keresőknek. Ha pedig a 3,5 literes V6-os 280 lóereje valamiért kevésnek bizonyulna, akkor érdemes a német Senner Tuningot felkeresni, akik most új teljesítmény-növelő csomaggal álltak elő az autó kupé- illetve kabrióváltozatához.
Hirdetés

A tuning alapját egy mechanikus feltöltő, egy Invidia Q300-as rozsdamentes acél kipufogórendszer valamint egy új motorvezérlő szoftver adja, amitől a teljesítmény 411 lóerőre, a nyomaték pedig 465 Nm-re nő, és ezt higgyük el akkor is, ha az első sárvédőíven Compressor 380PS felirat olvasható.
Az átalakítás teljesen állítható sportfutóművet, és elöl 245/30, hátul 275/30 méretű Vredesteing Ultrac Sessanta gumikat viselő 20 colos könnyűfém felniket is tartalmaz, a 23 900 eurós csomagra pedig a hátsó lámpatestben LED-ekből formált Z-betű teszi fel a koronát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?