Konnektorból is tölthető lesz az új Skoda Superb

Plug-in hybrid is lesz az következő Skoda Superbből, úgy 2 év múlva

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gyakorlatilag mindent megkap a Volkswagen Passat B8-tól a 2016-ben érkező új Skoda Superb, így plug-in hybrid is lesz belőle.

Nem új infó, hogy 2 év múlva, 2016-ban jön az új Skoda Superb, miként az sem, hogy rajzasztalon - legalábbis skicc szintjén - már meg is van a mostaninál jóval dinamikusabb forma. Most viszont egy meg nem nevezett bennfentes azt az információt szivárogtatta ki, hogy olyannyira mindent megkap a Skoda csúcsmodellje a nemrégiben debütált, technikai arzenáljával pedig már korábban bemutatkozott Volkswagen Passat B8-tól, hogy az 1.4 TSI-n alapuló plug-in hybrid verzió a Superb esetén is elérhető lesz.
Hirdetés

Így az új Superb lesz a Skoda első hibrid modellje, rögtön konnektorból tölthető kivitelben. A Passathoz hasonlóan ez is a moduláris MQB platformra fog épülni a mostaninál szélesebb nyomtávval, jobbnak ígért útfekvéssel, és - szemben a jelenlegi kétféle módon nyíló farúval - hagyományos szedánként, valamint kombiként, a Skoda nyelvén szólva Combiként lesz elérhető. Csakis négyhengeres motorokkal (azaz a 3.6 V6 kiejtésével), 2016-tól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?