Korán kezdi az ünneplést a Nissan

A Nissan 240Z sportkocsi 50. évfordulója közeleg, a 370Z különkiadásával ünneplik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan koccinthatnak a Nissannál, a híres 240Z sportkocsi az 50. évfordulójához közeleg, de a pezsgőt már most bontják. A 370Z Heritage Edition az ős előtt tiszteleg.


Még két évet várnunk kell, hogy az eredeti Nissan 240Z sportkocsi 50. évfordulóját ünnepelhessük, a nissanosok viszont már a tortát tervezgetik. Nem kizárt, hogy lesz még ajándék, az első egyelőre viszont a 370Z-ből készült Heritage Edition. A klasszikus sportkocsi előtt fejet hajtó 2017-es modell retro dizájnmegoldásokkal ünnepel, a gépháztetőtől induló versenycsík, valamint az oldalán húzódó díszítés mind hasonló a 240Z-hez is elérhető matricázáshoz.
Hirdetés

Chicane Yellow sárga, vagy Magnetic Black fekete fényezéssel lesz elérhető, bent viszont mindenképp sárga kiegészítőkkel látják el. Új fényszórókat kap előre és hátra is, valamint a hűtőrács is egyedi és a kilincseket is sötétebb krómozással látják el. A hajtásba nem szólnak bele, a 3,7 literes 332 lóerős V6-os és a 6 fokozatú kézi váltó közé csupán egy erősebb Exedy kuplungot szerelnek. A 370Z Heritage Edition a New York-i Autószalonon mutatkozik be, és még idén piacra dobják a csomagot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?