Koreában debütál a friss 5-ös és 6-os BMW

Álcázott fotókat mutatott a BMW az új 5-ösről és 6-osról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig pár nap és debütál a BMW két legfrissebb modellje, az 5-ös és a 6 GT. A bemutató előtti napokban viszont a gyártó osztott meg álcázott fotókat az autókról.

A BMW több bemutatóra készült a járvány ideje alatt, és be is fognak mutatni két frissített modellt, az 5-öst és a 6 Gran Turismót. A bemutató érdekessége, hogy a gyártó egy német vagy amerikai helyszín helyett Koreában fogja bemutatni az új modelleket. A két autóról viszont már a bemutató előtt is mutatnak fotókat, persze álcázott autókról. Nagy kár, hogy a titkolózás nem sikerült elég jól, hetekkel ezelőtt már láthattuk a frissített 5-ös limuzint.
Hirdetés
A két új modell frissítésének bemutatója nem véletlenül esik egy időpontra, az 5 és a 6 GT alapjai lényegében azonosak, így ha az egyiken bármilyen frissítést végeznek, azt gond nélkül alkalmazhatják a másik modellen is. A két modell persze csak szolidan frissül, de orrukon már most biztosra mondható, hogy markáns lesz a változás. A nappali menetfények a 7-es sorozatéhoz igazodnak, ahogy a lámpákat is hasonlóan keskenyre húzzák. Hátul is történik változás, de az új lökhárító vonalait még nem láthatjuk a márka koreai közösségi oldalán megosztott fotókon. Új felnikre, színekre, belső díszítésekre és anyagokra, frissített infotainment rendszerre és digitális műszeregységre készülhetünk. A friss 5-ös és a 6 GT május 27-én debütál Koreában és online is.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?