Közel 200 Ferrari Californiát hívnak vissza

Üzemanyagszivárgás miatt hívnak vissza 185 Ferrarit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ferrari Észak-amerikai részlege hivatalosan is kiadta a közleményt, ami szerint 185 darab California T modellt hívnak vissza üzemanyagszivárgási gondok miatt.


Számos olasz szupersportkocsi vált a lángok martalékává az elmúlt években és jelenleg úgy tűnik, hogy a Ferrari Californa T is előbb-utóbb erre a sorsra juthat. Emiatt az olaszok úgy döntöttek, hogy visszahívják azokat a modelleket, amelyek üzemanyagellátó-rendszerével gond adódhat.
Hirdetés

A 2016-os modellév érintett a visszahívásban, amely összesen 185 autót jelent. Gyártási idő szempontjából ezek 2015. szeptember 8. és november 11. közé esnek. A hiba egy beszállítói alkatrészben keresendő, melyet díjmentesen cserélnek a helyi szervizekben. Legutóbb 800 Ferrarit érintett egy visszahívás Észak-Amerikában, melynek hátterében a Takata légzsákbotrány állt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 09:44
    Permalink

    De ettől a visszahívástól ugye most nem lett sz*r a Ferrari? Ezt most azoknak címeztem, akik a Hyundai lejáratásának szándékával nemrég fennhangon fröcsögték, hogy Genesis Coupékat hívnak vissza a szétesésre hajlamos kardántengely miatt. Remélem, most nagyon csuklik az a pár ember:)

    Bezzeg ha én most azzal jönnék, hogy a Ferrari egy ócska vacak, jönnének rögtön, hogy a védelmükbe vegyék. De nem is teszek ilyet – tömegtermelés. Ebben a szóban minden benne van.

    Legalább végre elkezdtek dolgozni az ügyön, hogy véget vessenek ennek a kigyulladási hajlamnak. A VW-nek is lenne tennivalója ezügyben a Lambo háza táján:)

Vélemény, hozzászólás?