Közel 23 millió forintról indul a konnektoros Jeep Wrangler

Már itthon is rendelhető a plug-in hybrid Wrangler

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig csak First Edition modelleket lehetett rendelni online, de most már a teljes paletta elérhető, és a szalonokban is megnézhető a konnektoros hibrid Wrangler.

Fontos mérföldkő a márka evolúciójában a Wrangler 4xe megjelenése, hiszen a jövőben minden Jeep részben vagy teljesen villanyhajtású lesz. Ráadásul a 4xe a valaha létezett legnagyobb teljesítményű, legtakarékosabb és leginkább környezetbarát Wrangler, ami sorozatgyártásból érkezik. Hajtáslánca két villanymotorból egy nagyfeszültségű akkumulátorcsomagból, egy kétliteres turbós benzinmotorból, valamint a nyolcfokozatú TorqueFlite automata sebességváltóból áll, rendszerteljesítménye 380 lóerő, nyomatéka 637 Nm, gyorsulása 6,4 másodperc 100-ra. Tisztán villanyhajtással pedig 50 kilométert képes megtenni, míg a 17 kilowattórás, lítium-ion akkupakkját 3 óra alatt lehet feltölteni fali töltőről A gyáriak szerint a nagyobb motorteljesítmény és a késlekedés nélkül rendelkezésre álló forgatónyomaték még jobb terepalkalmassággal ruházza fel, és a legtechnikásabb környezetben is megállíthatatlanná teszi a terepjárót. A 4xe egyébként tisztán elektromos üzemben is képes összkerékhajtással közlekedni, így egy kis természetközeli terepezés közben is aránylag csendes maradhat. Tehát a fejlett 4x4-es rendszer, az aktív, kapcsolható és állandó rendszerek – Command-Trac és Rock Trac –, az új generációs Dana hidak, az elektromosan kapcsolható Tru-Lock első és hátsó differenciálzár, a Trac-Lok részlegesen önzáró differenciálmű, illetve az elektronikusan oldható elülső kanyarstabilizátor mind ugyanúgy megtalálható a plug-in hybrid változatban.
Hirdetés
Az alapfelszereltségének része többek között a Uconnect infotainment rendszer navigációval, 8,4 colos érintőképernyővel, Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitással. A biztonsági alapfelszerelés hátsó keresztirányú forgalom-felügyelettel kiegészített holttér-figyelő rendszert, tolatókamerát, elektronikus borulásvédelmet, parkolóradart, valamint kulcs nélküli nyitás és indítás rendszert is tartalmazza. Opciós az adaptív sebességtartó automatika, a ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer, valamint az első off-road kamera (Rubicon szinten viszont alapfelszerelés). A plug-in hybrid Jeep Wrangler európai bevezetésekor három felszereltségi szinten (Sahara 4xe, Rubicon 4xe, valamint exkluzív „80th Anniversary” jubileumi kiadásként) rendelhető.
Jeep Wrangler 4xe árlista(Ft)
2.0 4xe PHEV SAHARA22 890 000
2.0 4xe PHEV RUBICON23 590 000
2.0 4xe PHEV 80TH ANNIVERSARY23 800 000
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?