Közel hatezer jogsértés a múltheti razzia eredménye

Három nap alatt közel hatezer jogsértést rögzített a rendőrség a TISPOL akció alatt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nyilvánosságra hozták a múlt heti TISPOL akció eredményeit. Kimondottan a megengedett sebességet túllépőkre vadásztak, de három ember ellen eljárás is indult bűncselekmény gyanúja miatt.


Múlt héten tartotta a rendőrség és a TISPOL Műveleti Csoport éves razziáját. A TISPOL SPEED keretein belül a legnagyobb megengedett sebességet túllépőkre vadásztak, de persze minden egyéb szempontból is ellenőrizték az autósokat. Augusztus 23-25. között összesen 5809 jogsértést rögzített a rendőrség.
Hirdetés
1635 esetben az autó megállítását követen történt intézkedés a sofőrrel szemben és 1525 esetben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, és további 105 esetben indítottak eljárást sofőrök ellen. Az ellenőrzések során viszont további 3 emberrel kapcsolatban indítottak bűncselekmény gyanúja miatt eljárást.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.27. at 15:11
  Permalink

  Ez mind baromi jó, csak azt nem értem, hogy többszöri bejelentés után még miért nem mennek ki az állandó baleseti gócpontokhoz kamerázni? Pl. Gyömrői-Ráday kereszteződés ahol percenként vagy két bunkó a záróvonalon megy át és tolakszik, no meg persze rendszeresen balesetet is okoz. Költői a kérdés… Ahogyan az is, hogy az önkormányzat ugyan miért nem foglalkozik a lakossági panaszokkal ennek kapcsán? Ezer jobb megoldás lenne arra a kereszteződésre…

 • 2017.10.27. at 15:11
  Permalink

  Bár szerintem is a rendőrségnek bőven lenne más feladata is (pl. sok bűnöző életmódot folytató emberke szaladgál az utcákon), a közlekedéskultúránk a béka segge alatt van és igen is, ezt is ellenőrizni kell nekik. A trafipaxozással is addig semmi gond, még nem direkt a pénzre mennek ( kis szakaszokon lévő sebességkorlátozó táblához, neadj isten 30-as táblához beállnak), mert igen is városközpontba nem menjen már a proli többel mint 50, autópályán van aki a bűntetőhatár 150-nél is szeret gyorsabban menni, autóúton a 110-es és a 90-es sebességhatárt nem gyengén túllépni, ezeket mind keményen büntetni kell! Persze sok más dolgot is lehetne (INDOKOLATLANUL LASSÚ HALADÁS, elsőbbségadás be nem tartása, index használata stb.), csak persze ezek nehezen bizonyíthatók.

 • 2017.10.27. at 15:11
  Permalink

  Ti rohadékok! Tolvajok! Költsétek gyógyszerre amit beszedtetek! Mi lesz akkor ha mindeni betartja a KRESZ-t?
  Ja tudom már! Mentek hivatalosan ,legálisan betörni! Foglalkoznátok inkább az igazi bűnözőkkel!

Vélemény, hozzászólás?