Közeledünk az 500 Ft-hoz? Ismét komoly üzemanyagáremelés jön!

Megvan, hogy mennyivel drágulnak az üzemanyagok szerdán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lassan luxus lesz autózni, hiszen ezen a héten is folytatódik az üzemanyagárak jelentős emelkedése. A benzin és a gázolaj is jóval többe fog kerülni a hét közepétől, íme a részletek!

Tovább folytatódnak a múlt hét tendenciái a kutakon: akkor a benzin átlagára öt nap alatt 10 forinttal emelkedett, a gázolaj átlagára pedig 17 forinttal. Úgy tűnik, hogy ezen a héten is hasonlóra számíthatunk, szerdán a benzin átlagára bruttó 8 forinttal kerül feljebb, a gázolaj pedig átlagosan bruttó 6 forinttal kerül majd többe.
Hirdetés
Ez azt jelenti, hogy egy liter 95-ös benzint átlagosan 473 forintért, egy liter gázolajat pedig átlagosan 484 forintért tankolhatunk majd. Ha így folytatódik az áremelkedés, akkor

a gázolaj átlagára két héten belül elérheti az 500 forintot.

Továbbra is fontos a taktikus útvonaltervezés, de amikor már a legolcsóbb kutakon is 450 forint az üzemanyag, akkor jogosan merül fel, hogy inkább a takarékos vezetéssel érdemes spórolni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2021.10.04. at 19:08
  Permalink

  Csodás!
  Ma tankoltam E10 – 456 Ft/l
  2020.04.03 E10 – 285.9 Ft/l
  ez 60% emelkedés… amiből pont kijön a 6% éves inflációóó 😀 😀 😀 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?