Közeleg a bemutató, három Tesla kamiont teszteltek konvojban

Hamarosan elkészül a Tesla kamion, egyre többet látni belőlük az utakon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyre gyakoribbá válik, hogy Amerikában valaki csak úgy Tesla kamionokba botlik. Mindez a modell egyre közeledő bemutatójával állhat összhangban, ezek már valószínűleg a végleges, sorozatgyártásra érett prototípusok.

A Tesla kamion legújabb változatát látták újra, ráadásul nem is egyet, hanem rögtön hármat, konvojban. A háromból csak kettő húzott maga után vontatmányt, így valószínűleg nem a cég szállítmányozási feladatait látták el a prototípusokkal (azokhoz ugyanis továbbra is dízeleket használnak - a szerk.), hanem valamilyen tesztet végezhettek velük. Ezek már jó eséllyel a végleges változatok, Elon Musk, a Tesla ügyvezetője ugyanis már megerősítette, hogy még idén elérhetővé válik az újdonság.
Hirdetés
A cégvezető azt is elárulta, hogy a csúcsverzió akár 800 kilométeres hatótávra is képes lesz teljes terhelés mellett. A gyártási kapacitásról egyelőre még nem esett szó, ám fontos megjegyezni, hogy akármennyi is készül, már az is örömhír: a 2017-ben bemutatott kamiont eredetileg 2019-ben tervezte bemutatni a Tesla. Tovább borzolja a kedélyeket, hogy információink szerint teherautó-szerelőket keres szervizhálózatába a gyártó az egész Egyesült Államok területén. A legfrissebb videót a három példányról alább tekinthetitek meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?