Különleges Toyota Aygo X érkezik, ötezret gyártanak belőle

Egy japán tervező segítségévek készítette el a Toyota a legújabb Aygot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A párizsi divathéten leplezték le a különleges Aygót, amit egy japán tervező álmodott meg. A japánok mindössze ötezret gyártanak világszerte a különlegességből.

Az Undercover sorozat részeként mutatkozott be a Takahashi által "újratervezett" Toyota Aygo a párizsi divathéten. Természetesen nem kell nagy megfejtésekre gondolni, az autó színvilágát álmodták újra a japánok. Az alapvetően metálszürke fényezést némi fekete beütéssel árnyalták, azonban az igazi báját az autónak a piros berakások teszik, amik az oldalakon, a hátsó traktuson és az első lökhárítón túl a 18 colos felniken is feltűnik.
Hirdetés
Az eredetileg 2021-ben bemutatott autó ezen verziójából mindössze 5000 példány készül világszerte, egyelőre nem tudni Magyarországon is beszerethető lesz-e a különleges darab. Annyi viszont biztos, hogy a most megjelent változat is a már jól bejáratott egyliteres, 71 lóerős motorral érkezik majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?